Braiga Bloggen

recept - pyssel - tips

Babyshower

Publicerad 2015-06-20 14:06:14 i Allmänt, Barnböcker, Pyssel,

Idag har min lillasyster BF, det känns surrealistiskt att tänka att hon snart ska bli mamma. Men samtidigt superroligt och spännande jag tror att det kommer bli en flicka och så småningom får vi se. För ca 1 månad sedan hade vi en babyshower för henne, det var riktigt trevligt och ett roligt inslag var att alla fick gissa när bebisen ska komma, kön, längd, vikt etc.

Alla fick också tillfälle att lämna namnförslag på rosa och blå lappar, vi får väl se kanske kommer de använda något av de namnen de fick som förslag.

Vi hade också köpt in vita bodys som man kunde dekorera med textilpennor, väldigt kul.

I inbjudan hade vi uppmanat gästerna att ta med en barnbok med en personlig hälsning istället för ett kort, utöver böckerna fick de blivande föräldrarna också massvis av fina och användbara presenter.

Denna fina Day Bag från Littlephant fick de av mig, mina systrar, vår mamma och mormor. Vi hade fyllt den med lite allt möjligt användbart.


En superfin blöjtårta kom från den blivande pappans systrar och mamma. Även den var fylld med massor av bra grejer.

En vän till den blivande mamman hade gjort iordning en jättefin korg med fina saker i, alla sakerna hade gift tags på sig med en liten text som visade att det låg en tanke bakom varje sak. Mycket fin och personlig present.

Till att tugga på bjöd vi på fruktspett, tårta och cup cakes, tyvärr har jag inga bra foton på dessa så där får ni använda er fantasi.

Många lyckönskningar till den blivande familjen 

❤️❤️❤️❤️❤️

Om

Min profilbild

Mamma till två pojkar (-08 och -12) och en flicka (-14)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela